“НІ” – добавкам тваринного походження!

   Найважливішим фактором здорового розвитку тварин – є їх годівля. Корми для тварин виготовляються на основі сировини рослинного та тваринного походження.

 

В якості сировини тваринного походження можуть використовуватися:

  • Борошно м’ясо-кісткове, яке отримують з боєнських відходів м’ясокомбінатів та загиблих тварин.
  • Рибне борошно – отримують з риби та відходів рибних продуктів.
  • Кісткове борошно отримують з перемелених кісток забитих або загиблих тварин, відходів м’ясокомбінатів.
  • Пір’яне борошно виготовляють з пера птиці після їх забою.
  • Кров’яне борошно – отримують з крові тварин і птиці у процесі їх забою.

  

  Переважна більшість виробників кормових добавок для с/г тварин, в якості сировини, яка містить високий вміст білку, використовують сировину тваринного походження. Проте, слід пам’ятати, що вона може бути небезпечною для здоров’я тварин, які отримують такі корми. Давайте розберемося чому…?

 

   Обираючи для виготовлення кормових добавок білок тваринного походження, виникає небезпека щодо зараження всього корму шкідливими мікроорганізмами, такими, як E.coli, Clostridium тощо. Адже, підприємства по переробці м’ясокісткового чи пір’яного борошна використовують не тільки боєнські відходи з мясокомбінатів, а й загиблих тварин, які є джерелом різноманітних вірусних та бактеріальних захворювань.

 

   При використанні сировини тваринного походження, виробник повинен бути впевнений в якості такого продукту. Для зняття усіх сумнівів, таку сировину необхідно ретельно перевіряти по мікробіологічним показникам і показникам безпеки.  Це коштує дорого.... Тому, виробники, зазвичай, нехтують цією процедурою, довіряючи чесному слову постачальника такої сировини.

 

   Для виробництва продукції ТМ ”ДВОРЕК”, в якості основної сировини, ми використовуємо лише білок рослинного походження, а саме – сертифіковану соєву та соняшникову макуху і шроти. Завдяки своєму складу, вони повністю забезпечують потреби організму тварин і птиці в поживних та біологічно-активних речовинах.

 

Різниця між макухою і шротом в методах отримання: шрот одержують методом екстрагування, а макуху – пресування. Завдяки чому макуха містить до 15% жирів, а шрот 2-3%.
   Соєву макуху отримують в результаті переробки соєвих бобів. ЇЇ використовують як високоякісний білковий інгредієнт, яка містить необхідні мікроелементи – кальцій, залізо, фосфор, марганець, цинк, що є незамінними для росту та розвитку тварини. Соєва макуха  має високу біологічну цінність та засвоюваністю, що надає значних переваг при її використання в годівлі тварин. Соєвий шрот містить велику кількість незамінних амінокислот, мінеральних речовин та білків.

   Соняшникова макуха відрізняється високою концентрацією протеїну, сирого жиру та клітковини, які необхідні для нормального обміну речовин в організмі сільськогосподарських тварин. Соняшниковий шрот представляє собою багатокомпонентну суміш натуральних білків, клітковини, фосфору, калію, мінеральних речовин, вітамінів В і Е. Містить більше 35% сирого протеїну.

 

   Застосування натуральної, а найголовніше, безпечної вхідної сировини рослинного походження, дозволяє отримати високоякісний, з високою засвоюваністю,  повноцінний корм, необхідний для ваших тварин.

ТМ “Dvorek” може гарантувати якість своєї продукції, починаючи з етапу виробництва і закінчуючи доставкою до споживача.