fbpx
Як годувати свиней для смачного м’яса?

Розведення cвиней на м’ясо. Особливості годівлі.

Якісне, смачне м’ясо – кращий показник у годівлі свиней!!!?

Господар з Дніпропетровщини вважає, що бізнес має приносити не лише гроші. Свинарством він займається, бо любить м’ясо))) Тому його споживачі отримують протестований ним продукт!

“Першу чергу, звертаю увагу на те, щоб якісне було м’ясо після забою. Добрий день. Звати мене Євгеній, займаюся свинарством. Збудували ферму, будуємо другу ферму. Займаюсь сам, дружина працює. Ви знаєте, що в селі всі тримають свиней. На даний час я вирощую в районі 200 голів. Для тих, хто хоче розводити свиней, не просто так, як бізнес, а вникати в це питання та підходити до цього більш професійно. Займатись не так, що десь хтось щось сказав, а виходить на професійний рівень і брати професійні добавки.

Якщо у мене виникають запитання, то часто я звертаюсь до представника ТМ ДВОРЕК. Він буває по телефону, але часто при потребі приїжджає та незалежно від питання, він може зайти та вирішити важливі для мене питання.

Раніше я годував одними добавками, зараз перейшли на добавки ТМ ДВОРЕК і прирости у нас на 200 г за добу більші. В торгової марки ДВОРЕК ми беремо престартер, стартер, гровер та фініш.

Щоб просуватися, ми не зупиняємось, хочемо розвиватися і далі, збільшувати поголів’я та взагалі надавати робочі місця. По-перше, я це люблю, мені подобається ця справа. Сильно я не падаю духом в цьому плані, так вийшло та і потрібно далі продовжувати працювати. Приїжджайте до нас за м’яском, самі їмо, дітям даємо, друзям даємо. Так що і вас запрошуємо. До побачення!”

Успіхи наших клієнтів – наші успіхи. DVOREK

Купити комбікорми для свиней ТМ ДВОРЕК ви можете ось тут.

Купити БМВД для свиней ТМ ДВОРЕК ви можете ось тут.

Купити премікси для свиней ТМ ДВОРЕК ви можете ось тут.

Якщо Вам потрібна консультація по годівлі свиней телефонуйте на гарячу лінію: 0 800 211 040 (дзвінки безкоштовні в межах України). Наші консультанти з радістю вам допоможуть.

Tags:

Експерти Dvorek

See all author post

Leave a Comment