0
190 кг – це не просто цифри. Господар поділився з нами своїм відео. І про шашлик казав, що смакота!!!)) Це результат наполегливої праці і годівлі кормами ТМ DVOREK!
0
Для оцінки споживчих властивостей комбікорму для бройлерів перед початком його застосування в домашніх умовах найчастіше використовують органолептичний метод. Він дає змогу швидко й достовірно оцінити якість продукту.
0
Олександру знайомий порекомендував для свиней придбати БМВД СТАРТЕР 25%. Господар результатом залишився задоволений: свині після відлучки, у 2 місяці вагою від 14 до 24 кг. І надалі годує свиней тільки якісними кормами ТМ DVOREK!
0
Отримали відгук від задоволених клієнтів із Черкащини. Годували птицю фінішним комбікормом ТМ DVOREK OPTIMUM для бройлерів та інших видів птиці: «Мої молоді кури 2023 року. Дякуємо ДВОРЕК. Чудовий якісний корм. Здорове, молоде поголів’я!» Купуй якісні корми ТМ DVOREK, годуй свою птицю та тварин та ділися результатами з нами. Працюємо [...]
0
Дмитро з Київської області замається відгодівлею свиней. Користується якісними кормами ТМ DVOREK. У 6 місяців жива вага його свиней становить 147 кг! Результат - нагорода за його працю. Бажаєте отримувати такі результати?
0
Едуард з Вінницької області придбавши поросят живою вагою 10 кг у знайомого і вирішив спробувати БМВД СТАРТЕР 25% ТМ DVOREK💛. Пройшов лише місяць і результат відмінний: в даний час жива вага поросят 30 кг. Господар і надалі користується кормами ТМ DVOREK💛 і всім рекомендує. Як придбати продукцію ТМ DVOREK💛 [...]
0
Корми TM DVOREK рекомендують господарі із Сумщини: у 7 місяців – жива вага свиней 135 кг! На DVOREKу поросята🐖 ростуть більші. Ростуть швидше. Ростуть краще. ЗАМОВЛЯЙ ВЖЕ ЗАРАЗ: 050-375-43-57
0
Отримали відгук з Харківської області, господарі вирощують свиней для своїх потреб. Користуються продукцією ТМ DVOREK, а саме різноманітними БМВД та преміксами. Готують комбікорм самостійно. За 170 днів отримують свиней живою вагою від 110 кг і більше.
0
Наталія з Львівської області користується кормами ТМ DVOREK не один рік. «Завдяки престартерному корму поросята швидко долають період відлучення та гарно набирають вагу. Використовуючи БМВД, у віці 6 місяців маю свиней 130 кг. Головне ціна відповідає якості!»
0
Валерій з Вінницької області ділиться своїм досвідом: «Я вирощую бройлерів🐥 на м’ясо. Спочатку годівлю маленьких бройлерів здійснював готовим комбікормом, а з 36 дня вирощування готую комбікорм в домашніх умовах на основі преміксу 2,5% для бройлерів ФІНІШЕР ТМ DVOREK💛. Зараз моїм бройлерам 2 місяці, їх вага тушки 3,5 кг💪. Я [...]
0
Обираємо БМВД, премікс чи комбікорм!?! До нас надходять низка запитань від власників невеликих господарств: яку добавку для годівлі тварин краще купити БМВД чи премікс, чи готовий комбікорм? Все залежить від декількох пунктів, які треба врахувати: -Для якої кількості тварин потрібен корм? -Де купити якісний білковий компонент? -Які грошові затрати [...]
0
ТМ «DVOREK» запрошує до співпраці дилерів по реалізації якісних сертифікованих кормів для сільськогосподарських тварин та птиці. Торгова марка ДВОРЕК – це комплексна система заробітку. Деталі за телефоном 0800-211-040.
0
ТМ «DVOREK» запрошує до співпраці дилерів по реалізації якісних сертифікованих кормів для сільськогосподарських тварин та птиці. Торгова марка ДВОРЕК – це комплексна система заробітку. Деталі за телефоном 0800-211-040.
0
Чим годувати поросят в підсисний період? "Поштовх" в стартерному періоді - це запорука успішної відгодівлі! БМВД для свиней СТАРТЕР - "найпопулярніший товар в ВетАптеці Бахмача", - ділиться ветеринарний лікар-продавець Наталія.
0
З кожним днем ДВОРЕК стає ближче до Вас! Продукція ТМ ДВОРЕК в місті Умань, що на Черкащині. Запрошуємо всіх бажаючих господарів детально ознайомитись з асортиментом кормів за адресою: м. Умань, вул. Білогрудівська 5В.
0
Відкриття нової торгової точки на Черкащині - головна подія місяця вет.аптека "ВЕТЕРИНАРІЯ 24/7" в с.Мала Севастянівка щиро всіх запрошує "на вогник" та пропонує відвідувачам Вет.препарати для всіх видів тварин; Корми для домашніх тварин; КОРМИ ДЛЯ С/Г ТВАРИН ТМ DVOREK; Аксесуари та інше.
0
Сергій, власник ветеринарної аптеки з м. Запоріжжя, пропонує своїм покупцям тільки найкраще, тому і закуповує лінійку продукції ТМ ДВОРЕК. При купівлі корму, кожен бажаючий може отримати не тільки продукт, а й консультацію фахівця.
0
Напевно, це наймасштабніша виставка в Україні, яка проходить щороку в Києві, і ми не могли її не відвідати. Чого тільки тут не побачиш: новітні трактори, комбайни, як космічні кораблі, а до них сіялки, віялки, оприскувачі з сотнями найменувань.
0
Власник ветеринарної аптеки, що на Черкащині, ділиться своїм баченням від чого залежить попит клієнтів на продукцію для тварин та птиці. Він, як ніхто знає, що ринок насичений різними видами корму : готові комбікорми, БМВД, премікси.
0
До якої забійної маси вигідно годувати свиней? Чи вигідно відгодовувати свиней до 150 кг? Хтось скаже ТАК, хтось - НІ... Проте послухайте обгрунтовану думку нашого спеціаліста-практика та кандидата с.г. наук Валерія Судику
0
Головною метою свиноматок є отримати від них найбільшу кількість здорових поросят. Особливу увагу слід приділити саме їх годівлі. Забезпечити на кожному періоді поросності свиноматок відповідний раціон.
0
Як годувати супоросних свиноматок, щоб отримати поросят живою вагою при народженні 1,5 кг і більше?! Досягти максимальних результатів, шляхом використання лише окремих зернових компонентів в раціоні, майже не можливо.
0
Що робити якщо свині хворіють та втрачать вагу? Поки одні шукають відповіді, експериментують, втрачають час та прибутки, інші - вже знайшли, залучилися підтримкою надійного партнера та заробляють гроші.
0
Власник свого невеликого господарства в Сумській області, ділиться своєю історією з розведення свиней. Як правильно утримувати? Чим краще годувати? Як змішувати комбікорм? Як отримувати хороші прирости? Коли і які робити щеплення? Чим проводити дезінфекцію?
0
Де виготовляють корми ТМ DVOREK? Давайте заглянемо за куліси виробництва та познайомимось з командою, яка працює над тим, щоб ви отримували якісні, безпечні, а головне, результативні корми!!!
0
Добре відомо, що видів корму для тварин та птиці є досить багато. І дійсно, при такому різноманітті, сьогоднішнім господарям дуже важко обрати якісний продукт, тим більше, якщо вони не знають на що саме потрібно звернути увагу...(
0
Як отримати додаткові прибутки? Як створити успішний бізнес на свинарстві? Господар з Дніпропетровщини, Микола, займається свинарством і в цьому відео він поділиться своїм досвідом, як йому вдається вирощувати свиней до 135-140 кг!
0
Як швидко відгодувати поросят? Як отримати додаткові прибутки? Господар з Черкащини В'ячеслав вирощує поросят на відгодівлю. І в цьому відео він розкаже, як йому вдається зберегти прирости при відлучці.
0
Метою вирощування бройлерів - є досягнення необхідних результатів живої ваги та виходу смачного м’яса. Багато господарів, які займаються справою вирощування птиці, вже отримали і продовжують отримувати очікуваний прибуток...
0
Успішна формула гарних показників від DVOREK. Ветеринарний лікар, ділиться своїм досвідом ефективного вирощування бройлерів. Його формула успіху базується на використанні перевірених кормів.
0
Господар Віктор із м. Запоріжжя, поділиться секретами досвіду щодо власного бізнесу; а саме вирощування птиці на м'ясо. Власник отримав відповідні результати, а саме: ✅жива вага бройлера🐤до 3,4 кг💪, ✅ маса тушки 2,4-2,8 кг.
veterinarnaya-apteka-mir-kormov
0
Теплими вітаннями нас зустріло м. Монастирище! Власник ветеринарної аптеки, розповідає свою історію розвитку і в цей же час з посмішкою, радо, зустрічає покупців та пропонує їм різноманітний асортимент продукції для домашніх тварин та птиці, від комбікорму до преміксів.
0
Микола Григорович проживає в с. Мала Севастянівка і в домашньому господарстві утримує бройлерів?, індиків?, кролів? та ін. З моменту відкриття аптеки в селищі, постійно став купувати корми для згодовування тварин та птиці. І в цьому відео він з задоволенням ділиться власними результатами:
0
Повнораціонний комбікорм можна згодовувати бройлерам? без додаванням інших компонентів. При використанні комбікормів ТМ ДВОРЕК ? птиця стабільно набирає середньодобові прирости. Комбікорм для бройлерів ФІНІШЕР використовують у годівлі бройлерів ?з 36 дня.
0
Ірина з м. Бахмач ділиться власним досвідом введення бізнесу і наголошує, що при виборі кормів особливо звертає увагу на те, щоб покупці були задоволені своїми результатами. Обирайте для своїх тварин та птиці найкращі корми.