fbpx
Як виготовляють комбікорм? Секрети виробництва кормів ТМ ДВОРЕК?

Де виготовляють корми ТМ DVOREK?

Давайте заглянемо за куліси виробництва та познайомимось з командою, яка працює над тим, щоб ВИ отримували якісні, безпечні, а головне, результативні корми!!! 

Максим Сусло: “Основний виробничий підрозділ комбікормовий завод, який був збудований і запущений до експлуатації в 2019 році. На ньому виробляється основна маса продукція це БМВД, комбікорми та премікси. Потужність заводу складає 12-14 тон на годину розсипного комбікорму, 5 тон гранульованого комбікорму і в залежності від складності БМВД від 4 до 8 тон на годину.”

Оператор: “Забивається рецепт, їх процентовка, йде їх зважування. Всі технологічні процеси контролює програма. Оператор тільки дивиться, щоб не було збоїв.”

Максим Сусло: “В процесі проектування та реалізації проекту було заложено декілька цікавих технологічних рішень. Одне з яких це вузол дроблення, тобто у нас вузол дроблення складається з двох видів дробарок. Дробарки мілкого типу та дробарки високо типу, що дає нам можливість закладати готову рецептуру, інгредієнти заданої крупності. Це дуже важливо для виготовлення комбікормів престартерів, стартерів свиней та комбікормів для ВРХ. У нас на заводі змонтовано дві лінії гранулювання. Лінія BUHLER переважно використовується для виробництва престартерних, стартерних кормів для поросят, інші види комбікорму гранулюються на обладнані PALADIN.

Ми з вами знаходимось в одному підрозділі ТОВ «ДЕЛЬТА», в цеху по переробці соєвих бобів. В даному цеху виробляють соєву макуху та соєву олію. Потужність цеху 40 тон переробки бобів на добу. Макуха, яка виробляється, використовується для власного виробництва готової продукції.

Зараз ми з вами знаходимося в одному із складів зберігання готової продукції, в якому підтримується оптимальні параметри по вологості та температурні режими, для максимального забезпечення якісних показників комбікормів та БМВД.”

Завідувач лабораторії: «Контроль якості починається спочатку технологічного процесу та впродовж всього терміну зберігання. Перевірку якості можна навіть виконати після відвантаження споживачеві за рахунок правильного та якісного зберігання арбітражних зразків. Головним завданням виробничо-хімічної лабораторії підприємства є контроль випуску якісної та безпечної готової продукції. З цією метою ведеться жорсткий контроль вхідної сировини. Проводяться перевірки на фізико-хімічні показники та показники безпеки.”
Директор лабораторії, Анастасія Ленюк: “В жовтні 2019 року на підприємстві ДЕЛЬТА була впроваджена система менеджменту та безпечності харчових продуктів ISO 22000 із застосуванням HASSP. На підприємстві постійно проводяться роботи в напрямку вдосконалення та актуалізації системи менеджменту безпечності харчових продуктів. Це підтверджується успішно пройденим наглядовим аудитом на підприємстві в 2020 році. Результати якого гарантують, що наше підприємство має високу свідомість та відповідальність перед своїм споживачем.”

Адреса виробництва: с. Селещина, Полтавського р-н, Полтавської обл.

Наші контакти:  0 800 211 040 (дзвінки безкоштовні в межах України).

Ознайомитися з асортиментом якісних та безпечних кормів ТМ DVOREK можете ось тут.

Tags:

Експерти Dvorek

See all author post

Залишити коментар